Uncategorized

Federația pentru Drepturi și Resurse a Persoanelor cu Tulburări din spectrul autist din RM (A.O. FEDRA din RM) solicită ofertă pentru selectarea unei companii pentru procurarea mobilierului

Federația pentru Drepturi și Resurse a Persoanelor cu Tulburări din spectrul autist din RM (A.O. FEDRA din RM) solicită ofertă pentru selectarea unei companii pentru procurarea mobilierului

A.O. FEDRA din RM implementează proiectul „Servicii mai bune în autism” 2019 cu suportul Reprezentanṭei IM SWEDISH DEVELOPMENT PARTNER. Misiunea A.O. FEDRA din RM este de a imbunătăṭi şi a ridica nivelul de trai al personelor cu autism, prin activităṭi de lobby şi advocacy, promovarea drepturilor acestora, sensibilizare şi conştientizare în probleme legate de autism.

Unul din obiectivele stabilite pentru anii 2019-2020 este de a elabora documente de politici care ar permite acoperirea financiară de către instituțiile statului a costurilor aferente terapiei comportamentale specifice în tratamentul copiilor cu TSA.

Scopul anunţului:

A.O. FEDRA din RM solicită oferte pentru procurarea mobilierului pentru arhivarea documentelor contabile şi actelor de constituire şi de activitare a organizaţiei în următoarele cantităţi:

  1. Dulap metalic mare, cu lacăt, pentru păstrarea documentelor Ara EFT-2/1925 – 1 buc
  2. Dulap metalic mic, cu lacăt, pentru păstrarea documentelor Ara EFT-2/1285 – 1 buc

Dulapurile urmează a fi livrate la sediul A.O. FEDRA din RM din mun. Chişinău.

Criterii de selecție a ofertantului:

  • Experienţa ofertantului (companiei candidate): prezenţa pe piaţă, clienţi fideli/referinţe;
  • Preţ competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preţ-calitate;
  • Condițiile de achitare;
  • Termene și condiții optime de livrare;

Companii eligibile:

În cadrul concursului pot participa companii care prestează servicii de vânzare a mobilierului pentru oficiu și dețin Licență privind domeniile de activitate/Certificat de înregistrare.

Ofertanţii pot depune o singură ofertă financiară la adresa de e-mail: irinastoian.egor@gmail.com

Termenul limită de depunere a ofertelor financiare este de 23.12.2019 ora 23:59. Orice ofertă primită după termenul limită menționat va fi respinsă.

Persoană de contact: Irina Stoian, 079970202.

Vor fi evaluate doar ofertele complete și vor fi contactate doar companiile selectate.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.