Seminare și consiliere psihologică pentru părinții copiilor cu dizabilitati

Dragi părinți, Voi sunteți cei mai neobosiți, curajoși, puternici și iubitori; și cu toate acestea voi sunteți cei mai chinuiți, cei mai învinovățiți, cei mai puțin înțeleși, și cu cele mai puține drepturi.

Ne dorim să schimbăm această situație de ani întregi. Și acum, la începutul toamnei, dăm și noi startul unui nou început.

De marți, 11 septembrie, 2018, la SOS Autism încep o serie de seminare și ședințe de consiliere pentru părinții copiilor cu dizabilitati.

Vă așteptăm cu drag la primul seminar de două ore, cu tema Etapele de acceptare sau refuzul acceptarii diagnosticului, marți, 11 septembrie, de la 16.00 la 18.00, în odaia 4, et. 3 a Centrului SOS Autism, str. Grenoble 191.

Seminarele și ședințele de consiliere vor fi moderate de Natalia Sârbu-Rotaru, doctorand în psihologie, fondator ”Psiholog pentru copii și maturi”.

Intrarea este gratuită.

Dragi părinți, un părinte împăcat cu sine și cu lumea din jurul său, este un părinte implicat. Iar un părinte implicat asigură 50% din succesul copilului său. Faceți încă un mic efort pentru binele Dvs și al copiilor Dvs.

Cei care își doresc să asiste la seminar, vă rugăm să lăsați un comentariu, sau să telefonati la 068880988, Olga.

Vă așteptăm cu drag!

Acest eveniment este realizat în cadrul proiectului ”Ajutor pentru copiii cu tulburări din spectrul autist și boli genetice rare” finanțat de către Agenția Cehă pentru Dezvoltare și Cooperare prin AO ADRA Cehia și implementat de AO ADRA Moldova în parteneriat cu AO SOS Autism.